Dengue Donald - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Marlieke Donald Lens - WaarBenJij.nu Dengue Donald - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Marlieke Donald Lens - WaarBenJij.nu

Dengue Donald

Door: Donald

Blijf op de hoogte en volg Marlieke Donald

23 December 2008 | Thailand, Bangkok

Daar zijn we weer!!!!! Dit keer ben ik er ook weer bij, best gezellig!

Waar waren we. Oh, ja ik deed/kon/zei niets en was ziek in Luang Prabang. In het ziekenhuis hadden ze zojuist verteld dat ik niets had....

De dagen daarna heeft Marlieke me verzorgd en omdat het niet veel beter ging hebben we besloten om het vliegtuig naar Bankok te pakken. Daar lekker ingechecked in een dik hotel. De volgende dag bleken de Thai een andere diagnose te stellen...... toch dengue (in Laos konden ze dit niet in mijn bloed vinden maar toen mijn huid in Bankok helemaal rood werd zijn we toch maar voor een second opinion gegaan). Dit ziekenhuis was het beste van Thailand en we hebben nog nooit zoiets gezien: een 5 sterren hotel maar dan stiekem een ziekenhuis. Alleen maar design shit, lobby met belboys en gastvrouwen die je begeleiden naar de incheckbalie. Lekker zitten op leren designstoelen die in een of ander beursgenoteerd bedrijf niet zouden misstaan. Overal gratis drankjes, meerdere restaurants, etc. the works!

Na een paar dagen aansterken in Bankok hebben we besloten om verder beter te worden op een megalekker eiland. Daar zitten we nu. Ko Chang is lui en lekker met bountystrandjes en 30 graden (lucht en zeewater....).

We zijn van plan om hier kerst en O&N te vieren en daarna door te reizen naar Cambodja. Maar voorlopig hebben wij ook vakantie net zo als jullie. Veel plezier en gezellige dagen met Kerst en O&N.

Liefs Marlieke en Donald

• 23 December 2008 - 15:37

Louise:

Oh jongens, wat klinken jullie verhalen allemaal heerlijk! Behalve dan de dengue.... Donald, hoop dat je je snel weer beter voelt!
    Maar de bountystranden en 30 graden, oh dat is fijn! Een stuk beter dan het weer hier, werken, onze (jawel, maar voor mij geen consequenties) reorganisatie.....

Lekker morgen genieten van de Kerst, jullie ook heel veel plezier met K en O&N in en erna in Cambodja !!!!

Liefs Lou

• 23 December 2008 - 16:32

Opa MM:

Donald, fijn dat je weer opgeknapt bent. Dat was hier wel even schrikken.
    Gelukkig had je Marlieke bij als een goede verzorgster. Ik wens jullie beiden vreugdevolle Kerstdagen en een goede jaarwisseling.
    Groetjes, Opa.

• 23 December 2008 - 19:12

Rex:

Lieve FLensie en donald,
    wat een verhalen! Ik heb er een aantal gemist...maar ik ben blij dat je weer een beetje opgeknapt bent, Donald! Geniet maar lekker van het heerlijke bountyeiland en laat je maar lekker verwennen door Flens! Net op het nieuws gehoord dat wij in NL de schaatsen uit het vet kunnen halen v.a. tweede kerstdag...spannend...lekker schaatsen!
    Heel veel plezier met K&O&N en geniet!!!
    dikke xx Rex

• 23 December 2008 - 21:51

Rens :

Hallooo! Donald wat k*t dat je Dengue hebt gekregen! Allitereerd wel mooi met je naam, pleister op de wonde... Wel bizar dat we het er in BKK nog over hebben gehad. Wij zijn dus allang weer terug en genieten inmiddels van de kou.. Zijn net als de rest hier jaloers op jullie K&O&N locatie dus zullen aan jullie denken.
    Geniet ervan en alvast heeeel gelukkig nieuwjaar!

Veel lfs Rens (&Chiel)

• 24 December 2008 - 01:37

Chien:

Hi lieverds! potverdrie, zo zie je maar weer: je kan niet alles plannen. Plots in een prachtig ziekenhuis, wat spannend! Maar knap maar snel weer op, dat is een stuk fijner... Daarna weer lekker op pad, op naar nieuw avontuur, hiep hoi:-)

Geniet van jullie hieperdepiep hoera trip! Liefs voor 3, dan geniet ik op afstand ook mee. Kus, x chien

• 24 December 2008 - 14:42

Sophie :

Lieverds,

Zie nu pas jullie site, hoe leuk dit!! Mis jullie wel hoor ( zeker Liek stiekem..)
    Hier alles heerlijk, lekker vrij en veel cadeautjes!

Fijne dagen alvast
    Liefs Sophie