X-mas at Koh Chang en O&N at koh Mak
Blijf op de hoogte en volg Marlieke Donald
01 Januari 2009 | Thailand, Bangkok
29 December 2008 - 09:01
Vanessa:
hoe zag jullie x mas er uit???????
fijn dat alles weer goed gaat hier gaat het super de woonkamer is eindelijk af jippie!!!
dikke kus vanessa -
29 December 2008 - 20:20
Stijn & Lieve:
Lieve zieke en zijn Florence,
Wat heftig voor jullie dat Dengue verhaal! Daar had je toch aan dood kunnen gaan? Ben je al helemaal hersteld??
Ko Chang, daar zaten we toch ook met de club? Draaien ze nog steeds dezelfde 60s/70s CD? En de massages op t strand?
Hoe was jullie kerst? Wij zijn net terug v/e wervelend weekje: eerst sterkampfeest, toen paar dagen skien en toen weer kerstdiners. Veel plezier en een zalig uiteinde!
dikke kus aan jullie allebei, Stijn & Lieve.
03 Januari 2009 - 11:15
Dokter Hank:
Happy 2009!!!!
En zie, het nieuwe jaar brengt direct goed nieuws:
Doorbraak in bestrijden Dengue
ANP/RTR
gepubliceerd op 02 januari 2009 09:30, bijgewerkt op 09:32
SYDNEY - Australische onderzoekers hebben een doorbraak bereikt in de strijd tegen dengue (knokkelkoorts). Wetenschappers van de Universiteit van Queensland hebben steekmuggen die drager zijn van de tropische ziekte succesvol geïnfecteerd met een bacterie die het leven van de muskieten halveert.
Alleen oudere muggen kunnen de ziekte overdragen, aldus onderzoeker Scott O'Neill. Het onderzoek is vrijdag gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Science.
De muskieten die gekweekt zijn in het laboratorium zijn vatbaar voor de zogeheten Wolbachia-bacteriën. Of ‘wilde’ muggen er ook goed op reageren, moet nog worden onderzocht.
Dengue komt vooral voor in verstedelijkte gebieden in warme tropische landen. Rond de 2,5 miljard mensen lopen het risico knokkelkoorts te krijgen. -
06 Januari 2009 - 08:51
Merel:
Ha lieverdjes,
Volgens mij ben ik een beetje laat met het ontdekken van jullie site.. wat een verhalen zeg!
Ik wens jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar met veel mooie avonturen, veel lol samen en natuurlijk een goede gezondheid!
Liefs, Merel -
08 Januari 2009 - 19:56
Carolien En Reinier:
Lieve beste vrienden en familie,
In het jaar waar Carolien en ik ons huis gaan verkopen, nieuwe baan beginnen, eigen bedrijf beginnen, nieuw huis gaan kopen gaan we ook nog trouwen. Al deze zaken nemen hun tijd in beslag maar gelukkig hebben voor het trouwen jullie.
Onder de bezielende leiding van Natasja en Stephanie worden jullie de komende 7 maanden als een leger aangevoerd. Ondanks onze pogingen om het bruidspersoneel exclusief te houden is het toch een grote groep geworden. Carolien en ik zijn nou eenmaal zo dol op jullie dat we er niemand buiten konden houden. Daarom verwachten wij zoveel van jullie.
Ellen, Floor en Albertine als de trouwe side kicks van Carolien met Bar en Allard als familie troeven. Joris als mijn getuige en spreker, Mees als de olie in de machine, Evert als spreker en mijn rebellenmaatje, Marc als verrassing van de 21 eeuw, mijn broertje als getuige en eeuwige brothers keeper, Laura omdat het lullig is om haar er niet bij te hebben en Donald omdat hij er goed uit ziet. Zo heeft iedereen zijn kwaliteiten die Ca en ik al kennen maar jullie niet van elkaar vandaar deze mail.
Wij willen jullie graag uitnodigen voor een hapje, drankje en een praatje op de Meulenwiekelaan 23 te Bussum. Zondag 25 januari op 16.00 worden jullie verwacht. Je hoeft niets mee te nemen behalve inspiratie, inzet en creativiteit.
Denk er aan het thema is; Carolien haar mooiste dag op een eigenzinnige en rebelse manier te laten plaatsvinden. Denk uit de box, doe wat net niet kan maar wel mooi is, interactie, originaliteit en plezier. Ga los gebruik de komende tijd om uit je sleur te komen met deze fantastische groep mensen.
Hartelijke groet,
Carolien en Reinier